Werkwijze van de typetjes van Humor op maat

Alles weten om een typetje te huren voor feesten en partijen

Op maat gemaakte entertainment

Met méér dan 7 jaar ervaring in de entertainment

Keuze uit méér dan 10 verschillende typetjes

Humor op maat - AnnieTypetje huren? Er zijn verschillende mogelijkheden om een of meer typetjes in te zetten tijdens uw feest.

Alle typetjes van Humor op maat werken met informatie over de gasten voor wie zij spelen. Het kan zijn dat ze bijvoorbeeld ingezet worden voor iemand die jarig is, een echtpaar wat gaat trouwen, een jubilaris, een personeelsfeest, een familiereünie of een huwelijksfeest.

U kunt als organisator van uw eigen feest ook een van de typetjes inzetten voor uw gasten.

U kiest voor een typetje welke past bij de gelegenheid en probeert zoveel mogelijk informatie over de persoon of personen voor wie het typetje komt spelen te verzamelen. Leuke informatie, grappige feiten, hilarische momenten, leuke blunders, bijzondere herinneringen.

Het typetje komt op een goed moment binnen, herkent de persoon of personen om wie het gaat,en gaat met de informatie aan de gang. De persoon of personen in kwestie zijn verbaasd en denken: wie is zij en hoe komt het dat ze zoveel weet?

De typetjes hebben allemaal een eigen achtergrond en reden waarom ze komen!

Liever een typetje dat beter past bij de gelegenheid?

Staat uw typetje er niet tussen? Ik heb een groot improvisatievermogen! Graag denk ik met u mee voor een passend typetje op maat!

Typetjes boeken en op verschillende manieren inzetten

  • Alleen een act met informatie over de persoon, personen om wie het gaat. Een act met informatie duurt 20-30 minuten.
  • Een typetje met informatie met een act + een extra typetje. Het extra typetje kan bijvoorbeeld de gasten ontvangen of uw gasten vermaken tijdens het eten.
Open chat
Wat kan ik voor u betekenen?
Hallo, ik ben Inge en kan voor u een typetje spelen voor elke gelegenheid. Wilt u een typetje boeken, of wilt u meer informatie? Stuur mij dan een berichtje...
Powered by