Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Ik heb het recht om uw bericht te verwijderen.
187 entries.
Ad Dekker uit Putten schreef op 19 juni 2024 om 09:01:
Wat een fantastische avond hadden wij bij ons feest met Mien en Annie. Mien verwelkomde op haar eigen dolkomische wijze met haar stofzuigertje en stofdoek onze gasten, wat een verrassing bij binnenkomst! Enorm veel enthousiaste reacties gehad van onze gasten. En dan serveerster Annie, wat kan zij de zaal meekrijgen met haar verhalen, liedjes en aanwezigheid, wat hebben we een lol gehad. Inge, dank je wel voor een supergezellige avond. We hebben het er met onze gasten nog steeds over.
Marijke de Groot uit Lieren schreef op 14 maart 2024 om 19:42:
Beste Inge, Nog bedankt voor je hilarische optreden. We kijken terug op een geweldig feest. Met jouw act heb jij daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. We hebben allemaal ontzettend gelachen. Hendrikje was bijdehand, ad rem en top hoe je onze input in jouw optreden hebt verwerkt. We kregen veel enthousiaste reacties op de act en er is achteraf nog veel over nagepraat en gelachen.
Helma van Beek/ Kansrijk Wonen uit ' t Harde schreef op 15 januari 2024 om 16:58:
Afgelopen december kwam Inge langs op ons Winterfeest van Kansrijk Wonen! Wat was dit leuk en geslaagd. Iedereen was verrast... Echt een aanrader voor je werk, verjaardag of een ander leuk feestje! Zeker humor op maat!
Keuken de Voord uit Elburg schreef op 20 april 2023 om 09:05:
Wat een geweldig optreden als Hendrikje gisteravond. Wat hebben we gelachen, 3 jubilarissen die door Hendrikje op een super manier in t zonnetje werden gezet.
Dimphie uit Hoogenweg schreef op 5 april 2023 om 12:13:
Inge, super bedankt voor het leuke en spontane optreden op ons het feestje. Het maakte ons feestje echt af. Veel gelachen. Een beetje humor in het leven, dat is toch super belangrijk!
PV Equans Arnhem uit Arnhem schreef op 24 december 2022 om 00:10:
Op 9december hadden wij van de personeelsvereniging van Equans Arnhem een winter bbq bij zalencentrum Wielleman. Er waren '2 dames' van humor op maat tijdens die avond aanwezig. Bij de entree werden de gasten welkom geheten door Mien die de gasten er tip top liet uitzien door deze op te poetsen en af te stoffen met het nodige hilarische commentaar. Late kwam serveerster Annie de mensen voorzien van van alles behalve drankjes maar toverde bij iedereen een lach op het gezicht. Iedereen sprak in de weken na het feest nog vol enthousiasme over de twee dames die de dode momenten opvrolijkte. Wij hopen bij toekomstige feestjes nog meer gebruik te kunnen maken van de medewerkers van humor op maat. Al met al een geslaagd feest en een aanrader voor ieder feest of evenement.👍🏻
Notariskantoor Beens uit Kampen schreef op 20 december 2022 om 21:50:
Wat was het heerlijk en grappig om Hendrikje vorig week vrijdag tijdens het afscheidsborrel van (oud) Notaris Hil Herweijer te ontmoeten. Wat hebben wij van genoten. Dank je wel Hendrikje voor je komst en ik weet zeker tot gauw 🙂
Marianne uit Dalen schreef op 20 november 2022 om 15:53:
Lieve Inge! Bedankt voor je leuke inbreng op onze vrijwilligersavond van de voetbal. De gasten kwamen met een glimlach door de deur door jouw stofzuiggebeuren😁. En tijdens je serveerrondes heb je menig "sjans en dans" gehad met de gasten. Leuk! Je bent een toppertje!
Richard uit Epe schreef op 17 juli 2022 om 08:51:
Fantastische entertainer, echt de gangmaakster van de avond met haar typetje de "boerin" wist ze in no time een zaal van 120 mensen compleet in de feeststemming te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Angelique schreef op 2 juni 2022 om 14:26:
Boerin Hendrikje War ben jij een geweldig persoon Inge, en wat hebben wij tranen met tuiten gelachen hoe jij met Hendrikje een feest weet neer te maken. Je voelde de personen op de juiste manier aan en wist hier zo goed op in te spelen dat het voor ons een onvergetelijke avond is geworden. Ook met jou eerste act als serveerster op ons feest rond te lopen ewas een groot succes. Alles klopte... mensen gingen leuk op jou in waardoor de dansvloer snel volstond met dansende mensen. Samenwerking met de DJ liep perfect. Volgend feestje boek ik jou weer Inge. Dank je wel voor een onvergetijke avond. Angelique en Alfred *****
lia van den broek uit EDE GLD schreef op 22 november 2021 om 10:43:
zeer tevreden De sfeer zat er gelijk. Omdat Annie de eerste ontvangst deed had ik alle tijd om iedereen in alle rust te ontvangen. Type Gelderse Truus is ook geweldig leuk. De artiest kijkt niet op de klok. betrekt de mensen in de zaal erbij zodat er interactie ontstaat
Debbie uit Montfoort schreef op 8 oktober 2021 om 08:17:
Op het 45 jarig huwelijksfeest van onze ouders gaf Mien het schoonmaak typetje de gasten een warm welkom. Onze ouders dachten dat Mien bij het personeel hoorde. het zorgde dus voor wat verwarring wat komisch was. Later kwam Hendrikje nog even het terras op om wat anekdotes te vertellen . Onze ouders vonden het erg leuk. En hadden toen pas door dat ze toch niet bij het personeel hoorde.
HuWa - Ad van der Wurff uit Ede schreef op 5 oktober 2021 om 14:12:
Op de gezellige burenmiddag die Huurdersvereniging Wadestein (HuWa) in Ede ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan op 25 september jl. voor de 107 bewoners heeft georganiseerd kwam halverwege de middag Veluwse Truus het feestterrein op. Iedereen keek stomverbaast, maar was vooral benieuwd welke vreemde bewoonster dat nu was. Totdat men even later tot de ontdekking kwam dat deze, in Veluwse klederdracht gestoken vrouw net was gescheiden en op zoek was naar een leuk appartementje. Maar dan wel voor weinig geld. Gelukkig was ook de vastgoedbeheerder van ons appartementencomplex aanwezig. Ongetwijfeld kon hij wel iets voor haar regelen. Zo ontstond een heerlijke en vrolijke discussie tussen beiden, waarna ook een aantal andere bewoners op de korrel werden genomen. Kortom, een top stukje humor waarvan bij mij als organisator achteraf nog leuke reacties van de bewoners op zijn gekomen. Perfecte en heerlijke op maat gesneden humor op onze feestmiddag !!
Miriam schreef op 26 juli 2021 om 18:40:
Wat een fantastisch optreden van Inge in de rol van Hendrikje. Ze heeft veel improvisatie vermogen en zit super goed in haar rol. We hebben erg gelachen en daardoor ook een super herinnering aan het feest. Nogmaals dank!
Trudy gelderman uit Amersfoort schreef op 23 september 2020 om 09:21:
Afgelopen zondag heeft Annie de serveerster in n buggy drankjes geserveerd op onze golfclub. Natuurlijk op haar eigen gekke hilarische wijze. Ze ging dwars door de baan en zorgde voor behoorlijk wat (komische) opschudding. Dank Annie, het was top!!
Bert ten Dolle uit Lichtenvoorde schreef op 12 september 2020 om 16:18:
Gisteren enorm genoten van "schoonmaaktypetje" tijdens de bruiloft van onze dochter en schoonzoon. Ondanks de coronaperikelen wist zij de gasten en het bruidspaar op correcte afstand te vermaken. Top gedaan!
Theresia uit Elburg schreef op 17 december 2019 om 12:49:
Een ontzettend leuk en verrassend optreden met veel humor van Inge tijdens de kerstbijeenkomst van onze organisatie als Hendrikje en Annie de serveerster. Echt een aanrader! Bedankt!
Marga Houweling uit Ridderkerk schreef op 14 oktober 2019 om 13:11:
Inge heeft vrijdagavond 11 oktober jl. mijn werkjubileum- alsmede verjaardagsfeestje met haar geweldige humor opgefleurd in de hoedanigheid van het "schoonmaaktypetje". Alles wat ik haar aan informatie hiervoor vooraf heb aangereikt, heeft zij op een geweldig leuke manier uitgewerkt. Mijn familie, vrienden en collega’s vonden haar optreden een: Top Act. Bedankt Inge. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Marga
Yvonne uit Duiven schreef op 31 mei 2019 om 11:26:
Een echte aanrader! Inge was de kers op de taart op ons consulenten meeting. We hebben helemaal in een deuk gelegen! Wat een talent heb je Inge! Liefs van Yvonne
Nico uit Alkmaar schreef op 27 mei 2019 om 12:22:
Inge heeft tijdens ons 40 jarig samenzijn-feest haar Annie de serveerster gespeeld! En dat deed ze voortreffelijk! Het feest speelde zich af op het campingterrein Het Groene hart in De Hoef. Ze pakte gelijk de feestgangers beet en op vlotte ludieke wijze bracht ze verwarring. Wie is die vreemde dame? Maar na de verbazing kwam heel snel de brede lach bij iedereen op het gezicht. De gesprekjes verliepen soepel. Tijdens een muziekoptreden wierp ze zich op als assistent microfoon statief, zonder daarbij storend te zijn voor het optreden maar precies wetend waar ze even de aandacht pakte! Kortom genieten en een aanrader voor een ieder die met zijn of haar feest iets extra's wil! Nogmaals Dank Inge!
Lydian uit Epe schreef op 2 mei 2019 om 15:54:
Inge heeft 30 april als Eugenie gespeeld bij de 60 jarige Verjaardag ! Lachen gieren brullen , heel leuk gedaan ! Ze was goed geïnformeerd en bracht het erg leuk ! Dank je wel voor de gezellige avond !? groetjes Lydian
Wim en Mieke uit Oldebroek schreef op 15 april 2019 om 14:07:
Wij hebben onze 65ste verjaardagen gevierd bij Fruittuin Verbeek en Inge heeft daar opgetreden als Mien de schoonmaakster en Annie de serveerster. Bij binnenkomst werden de gasten hartelijk verwelkomd door Mien. Iedereen keek eerst even verbaasd (wat een vreemd mens, wat doet die hier) en kreeg vervolgens een lach op het gezicht. Er ontstond direct een losse sfeer. Daarna ging ze als serveerster door de zaal hetgeen ook de nodige vermaak opleverde. De anekdotes vielen ook goed in de smaak. Iedereen bulderde van het lachen. Kortom Inge is een aanrader die ervoor zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat er een leuke ontspannen sfeer ontstaat. Een aanrader.
Kitty & Maurice uit Churianna schreef op 14 april 2019 om 09:52:
Lieve Lieve Inge, 10 jaar in het vak van typetjes, maar eigenlijk ben je al 23 jaar geleden begonnen op onze bruiloft. Wij hadden rond laten gaan bij fam en vrienden....... geen stukjes en spelletjes.... Nee echt niet Aub!! Tot mijn echte vriendin om de bocht komt zeilen als serveerster en begint allemaal anekdotes te vertellen, ook over gasten, waar van ik die niet wist, hilarisch gewoon, we lagen dubbel van het lachen, dit heeft onze bruiloft compleet gemaakt!! Inge bedankt hier voor ???‍♀️ Inmiddels ben je uitgegroeid tot een professional, die elk feest of gelegenheid tot iets onvergetelijks maakt. Ik heb je bij verschillende typetjes mogen aanschouwen, terwijl je de mensen niet kent, je schut het zo uit je mouw, je betrekt de gasten erbij en geeft ze een goed gevoel, het is mooi om mensen zo te zien lachen!! Super wijfie nogmaals bedankt, hoop nog jaren van jou te mogen genieten ? ??‍♀️
H. Dijkslag uit Zwolle schreef op 24 maart 2019 om 11:50:
Tijdens mijn vrouw haar 65 jarige verjaardag, heeft Inge 2 typetjes gespeeld nl. "De Serveerster"en "De Dronken Non". Dit is bij het publiek ingeslagen als een bom, mede door de goede samenwerking betreffende de aangeleverde anekdotes/roddels en de aangeleverde attenties in de vorm van een fles drank, een BH. etc. Al met al een fantastische middag.
Dippy van Eijkelenborg uit Bilthoven schreef op 17 december 2018 om 20:43:
Het is best spannend om een comédienne van internet te plukken om haar te laten optreden voor een grote groep mensen. Maar Inge heeft onze verwachtingen gelukkig geheel waar gemaakt. De anekdotes/bijzonderheden die wij haar van te voren hadden ingefluisterd over diverse leden van het gezelschap werden moeiteloos in haar verhaal opgenomen en de zaal had heel wat af te lachen. Heel leuk! Wij genoten.
Robin uit Breda schreef op 12 december 2018 om 00:20:
Beste Inge, Wat hebben we enorm met je gelachen. Typetje Annie de serveerster is geweldig! Dank je wel voor de geweldige bijdrage aan ons personeelsfeest. Groetjes tot nog eens Robin
PV Gemeente Oldebroek uit Oldebroek schreef op 16 oktober 2018 om 09:08:
Voor de personeelsvereniging hebben we gebruik gemaakt van Inge als typetje. Eerst een maand voor onze activiteit met een rondgang door ons kantoor als schoonmaakster om mensen te enthousiasmeren voor het uitje. Dit heeft succes gehad! We hadden nog nooit zoveel aanmeldingen. Op de avond zelf heeft Inge nog een act opgevoerd voordat we gingen eten. In onderling overleg werden er over enkele collega's leuke anekdotes verteld op een ludieke manier door schoonmaakster Mien. De hele zaal lag dubbel! Het was een mega succes! Inge bedankt!
Peter Baltus uit Lieren schreef op 4 oktober 2018 om 14:06:
Beste Inge, tijdens ons golftoernooi heb je ons kostelijk en hilarisch vermaakt met je verschillende typetjes. Iedereen heeft in een deuk gelegen om jouw humor en leuke acts. Ik hoorde dat je inmiddels al tijdens onze golfdag een paar nieuwe contacten hebt gemaakt. Nogmaals dank, Organisatie OVGK Vaassen
Olga Oudt schreef op 25 september 2018 om 21:04:
In januari ontving de Vrouwen Contactgroep Loenen Inge Kamp. Het begon meteen goed toen Mien de schoonmaakster binnen kwam met haar stofzuiger en onze voorzitter het zwijgen oplegde. Mien ging er eens lekker voor zitten en binnen de kortste keren wisten wij veel van Mien. Met rake opmerkingen en haar keurig 'plat' Amsterdams accent rolde vele dames van hun stoel van het lachen. Nadat Mien vertrok kwam Truus, een dame op leeftijd die oorspronkelijk uit Amsterdam kwam maar al jaren op de Veluwe woonde. Prachtige klederdracht dat wel maar dat integreren was niet helemaal gelukt. Ook hier vlogen de rake, soms dubbelzinnige, opmerking door de zaal met heel soms duidelijke typeringen over de man. Je speelde de zaal plat en we hebben ontzettend gelachen met elkaar. Soms harde humor, veel herkenbare onderwerpen op een humoristische manier gebracht, maar ook een sluiting met een heel mooi gedicht. Veel leden hebben laten weten dat ze in lange tijd niet zo'n leuke avond hebben gehad. Dank je wel Inge. Olga Oudt VCL
Bea schreef op 25 september 2018 om 20:59:
Super leuke act gehad van Truus tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest. Speelt erg goed in op de situatie en brengt een geloofwaardig verhaal zodat de zaal echt niet weten wat ze er van moeten denken. Super bedankt.
Monique Niemantsverdriet schreef op 25 september 2018 om 20:58:
Hai Inge. Nog bedankt voor de gezellige avond, je hebt de typetjes serveerster Annie en Holly gespeeld op mijn Sarahfeest en ik en alle anderen hebben er echt heel erg van genoten, iedereen die ik nog gesproken heb over mijn feestje, begint gelijk over jou, het was echt erg leuk en ik vond het ook erg leuk van je , dat je het niet erg vond, om er helemaal voor naar Rotterdam te komen, was toch anderhalf uur rijden voor je, maar ik ben blij dat je dat wilde doen, want je hebt voor mij de avond onvergetelijk gemaakt. Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen, als zij een typetje zoeken en mocht je nog wat foto`s van jezelf willen, laat het me maar weten. Groetjes van Monique.
Vrouwen Kontakt Obdam schreef op 25 september 2018 om 20:58:
Je hebt ons woensdag een hele leuke avond bezorgd met de typetjes Mien en Truus. We hebben lekker gelachen, vooral om Truus.
B.J.B. Wiersma schreef op 25 september 2018 om 20:58:
Inge, lieftallig serveerster. Je was uitgenodigd op ons 25 jarige bruiloft in Rhenen (Hof van Rhenen) De sfeer werd mede bepaalt door jou optreden als serveerster. Iedereen genoot, soms een moment met publiek op het randje van brutaliteit en losbandigheid! (haha!) dat werd toch wel geaccep-teerd en later ging je alsnog dansen met des betreffende gast en was het goed gekomen! Sommigen waren echt verrast door je binnen-komst. Al met al, een compliment voor je optreden. Zeker aan te bevelen als aanvullend vermaak op zo'n avond! Dank!!
Frans Wesselink schreef op 25 september 2018 om 20:51:
Woensdag 11 maart 2015 heeft Truus (het typetje) 70 senioren van KBO Midden Flevoland (gem. Dronten) intens kunnen boeien. Een prestatie na een jaarvergadering. De Senioren speelden actief mee en alles was zeer herkenbaar. De humor golfde door de zaal. Inge Chapeau
Debby Bouwens schreef op 25 september 2018 om 20:51:
Hoi Inge, Het is al even geleden, maar je was bij ons op het buurtfeest in Beek als Mien de schoonmaakster. Wat hebben we met ons allen van je genoten met name onze nieuwe buurman Jurgen. Je hebt echt een fantastische act opgezet. Ik ga je zeker aanbevelen!!!! Bedankt dat je onze avond zo gezellig hebt afgesloten. Wie weet, tot de volgende keer!!!! Groetjes de buurtvereniging van Wehl
Brenda en Stefanie schreef op 25 september 2018 om 20:49:
Hoi Inge, Wat hebben genoten van je typetje serveerster, dat maakte de avond compleet. We krijgen van iedereen reacties dat het typetje zo geweldig was. We hebben ook ontzettend gelachen en je hebt onze verhalen goed gebruikt. Onze complimenten daar voor en voor je geweldige humor. Super bedankt.. Groetjes Brenda en Stefanie
Ineke Nedermeijer schreef op 25 september 2018 om 20:46:
Inge, ik vond je reuze goed. Je deed het fantastisch! Iedereen vond het heel leuk. Bedankt, Ineke Nedermijer.
Heidi schreef op 25 mei 2014 om 07:27:
Inge, je was geweldig, als Hollie, op het Abraham feestje van mijn man! Super Herinnering!
Dave Baaij schreef op 23 mei 2014 om 07:47:
Hoi Inge, Wilde even zeggen dat we afgelopen zaterdag leuk hebben samengewerkt bij de vrijwilligers van Waddinxveen.Ik vind dat je het erg goed doet (echt grappig). Als mensen naar een act vragen zal ik jou voorstellen. Groetjes, Dave Baaij.
Auto Gerjan Elburg schreef op 2 mei 2014 om 20:30:
Hoi Inge Bedankt voor je medewerking op ons Event, het was super leuk. En zeker voor herhaling vatbaar. Heb alleen maar positieve reacties ontvangen van onze gasten.
Sigrid Schenk-Baan schreef op 25 februari 2014 om 12:54:
Nogmaals dank voor je leuke en gezellige optreden voor mijn Abraham. Zowel de gasten als de jarige zelf waren vol lof! Er is volop gelachen en ook verbazing opgewekt over wie die serveerster nou was! Veel succes verder en wellicht tot ziens op een ander feestje!
Wim en Ada Tijssen schreef op 16 februari 2014 om 12:29:
Hallo Inge, Je hebt gisteravond ons feest behoorlijk opgevrolijkt met je adremme optreden en fantastische kwinkslagen. Dankzij jouw komst is ons feest wat ons betreft zeer geslaagd te noemen. En oh ja, je bent absoluut de ideale schoondochter. Welkom in de familie (je hebt met de meesten kennisgemaakt)
Voedselhulp Nunspeet schreef op 30 januari 2014 om 23:26:
Hallo Inge, Fantastisch om je in ons midden te hebben als Annie van het reintregratiebureau! Je wist van ons van alles te vertellen en zorgde voor heel wat lachsalvo's Een onvergetelijke avond voor onze vrijwilligers, waar we met heel veel plezier op terug kijken! Heel hartelijk dank namens allen!
Anke Blom schreef op 11 november 2013 om 10:03:
Gisteren heeft Inge opgetreden in onze Katholieke kerk, we hebben de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Inge was grappig, gevat, verrassend goed op de hoogte van wat er bij ons speelt en het optreden was vol interactie. Bijzonder geslaagd!
Vrouwen van Nu schreef op 26 oktober 2013 om 10:12:
Inge, wat was je geweldig op het jubileumfeest van de Vrouwen van Nu afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn. Wij hebben allemaal genoten van Mien en Truus en de lachsalvo's klonken door de zaal. vriendelijke groet Jenny de Beer
Just Hebly schreef op 21 oktober 2013 om 15:32:
Hartelijk dank voor je geweldige bijdrage aan mijn 75e verjaardag. Voor iedereen was het lachen,gieren, brullen. Iedereen was verbaasd over hetgeen je allemaal over mij wist m'n. over mijn jeugdvriendinnetjes. Ik heb even gedacht dat jij er echt een was geweest, maar ontdekte al snel dat het niet zo kon zijn en speelde toen maar met je mee. Grtjs. Just
Inge Hofs schreef op 7 oktober 2013 om 13:29:
Afgelopen vrijdag hen ik mijn Sarafeest gehad.,waarbij je als schoonmaakster de ontvangst deed en later terugkwam als serveerster. Mede door jou is het een onvergetelijke avond geworden, we hebben alleen maar lovende reacties gehad op je verschijning. Geweldig.
Hennie schreef op 29 september 2013 om 19:30:
Hoi Inge, je hebt de boel geweldig aan de gang gekregen. "Henkie" heeft het er nu nog steeds over. Hij heeft er nog aan gedacht om jou in te huren maar dat was natuurlijk niet nodig. Iedereen heeft genoten. Bedankt en ga zo door. groeten Hennie en de rest van de hele fam.
Rinus en Suzanne schreef op 21 september 2013 om 20:27:
Hoi Inge, Wat een ongelofelijke capaciteit heb jij om iemand op het verkeerde been te zetten. Toen jij er was, zwaar in mn geheugen aan het graven gegaan,om een ex te vinden die linkte met jou,maar goed dat lukte niet.Toen ging het me dagen,zwaar in de maling genomen,op onnavolgbare wijze anekdotes opgehaald,mede door jou een 50 jarig feest tot een onvergetelijke avond geworden. Dankjewel, Pietje. Ps(nu niet meer drinken he)
Loes en Ruud schreef op 2 september 2013 om 11:01:
Hallo Inge Het was super gisteren, we hebben erg moeten lachen om jouw kwinkslagen. Het was voor iedereen een complete verrassing en dat is natuurlijk het allerleukste. Je rol als serveerster was schitterend! Sommige gasten waren compleet overdonderd over de kennis die jij over hen had. Nogmaals hartelijk dank! Ruud en Loes van der Loo
Melanie Kok schreef op 8 juli 2013 om 11:21:
Wat stonden de mensen raar te kijken toen jij ineens op het 25 jarig jubileumfeest van mijn ouders verscheen als schoonmaakster. Eerst een rondje door de zaal met een kruimeldief, want wat zagen sommige er toch smerig uit...Daarna mijn ouders eens even goed aan de tand gevoeld... Super leuk optreden met veel positieve reacties na afloop. Heel erg bedankt. Groetjes Melanie
Jo Schaar schreef op 7 juli 2013 om 15:02:
Tja, wat kan ik nou nog toevoegen aan al die laaiend enthousiaste verhalen? Dat Mien de moeite nam om helemaal naar Oostvoorne te rijden zodat ze daar de boel eens flink onderhanden kon nemen met haar vooroorlogse stofzuiger? Dat 't echt wel even duurde voordat de aanwezigen door hadden hoe dat gekke mens aan al die informatie over hen kwam? En dat ze nadat ze eenmaal begrepen hoe het zat, kwamen vragen waar ik haar dan wel vandaan gehaald had en of ze misschien een kaartje met haar gegevens konden krijgen? Nou, dat is dan bij deze allemaal gebeurd. Inge, je hebt een fantastische act opgebouwd met ruimte voor reacties uit het publiek waar jij dan weer heel ad-rem op ingaat. Je hebt ons kostelijk vermaakt. Welbedankt! Groeten namens bruidegom Henk en bruid Jo.
Hondenvereniging Elburg schreef op 25 april 2013 om 08:40:
Verscheidene leden van de Hondenvereniging-Elburg lopen sinds woensdagavond 24 april 2013 rond met pijn in hun buik. Pijn in hun buik van het lachen wel te verstaan. Het bestuur en leden hadden besloten dat haar voorzitter Liesbeth Vermeulen voor jarenlange en tomeloze inzet in het zonnetje moest worden gezet. Een inzamelingsactie leverde 700 euro op voor het goede doel dat Liesbeth al jaren steunde. Boerin Truus bood aan om de cheque aan Liesbeth te overhandigen tijdens de ALV van de club. En zo geschiedde. Het was cabaret van de bovenste plank en Inge naast de lachsalvo's was er ook emotie en om dat te bereiken heb je top prestatie geleverd. Namens het bestuur (Liesbeth in het bijzonder) en de leden van de Hondenvereniging Elburg willen wij je hartelijk bedanken. Wil je de groeten overbrengen aan Truus, ze is onvergetelijk.
Erna Vromen schreef op 28 maart 2013 om 13:18:
Beste Inge, Bedankt voor je inzet tijdens ons minisymposium welzijn mens en dier georganiseerd door Zorg Dat Harderwijk i.s.m. Stichting Grip op je leven. Belangstellenden werden door jou als Truus met hond Sproet (je eigen lobbes st. Bernard hond) ontvangen, waardoor er al een leuk begin was van de avond. Tijdens de afsluiting kwam je als Mien binnen met Sproet en heb je mensen op je eigen wijze aangesproken om vrijwilligerswerk te gaan doen om voor anderen die tijdelijk hun huisdier niet kunnen verzorgen op vrijwillige basis dit te gaan doen in je eigen wijk of straat, zodat mensen weer naar elkaar gaan omzien. Daarnaast heeft Sproet een charmeoffensief gedaan naar iemand van de gemeente, die ook aanwezig was om hier aandacht voor te vragen en er een bijdrage wordt gevraagd om dit project, wat een pilot moet gaan worden, te ondersteunen door een kleine financiële bijdrage voor een gedegen training voor dit type vrijwilligerswerk. Onze dank hiervoor vanuit Zorg Dat.(support in welzijn). Foto's sturen we nog voor je facebookpagina.
Erica Wolf schreef op 8 maart 2013 om 08:26:
Hoi Inge, leuk dat jij mij man kwam verrassen gisteravond, als zijn vriendin. 🙂
Angela schreef op 6 januari 2013 om 18:14:
Hallo Inge, Wat was dat een verrassing zeg, jij als Mien de schoonmakster op mijn 30e verjaardag! Super tof dat je zelfs op oudjaarsavond mijn appartement even kwam stofzuigen! Ook al was de groep kleiner dan verwacht, je was fantastisch!!!!! Groet, Angela van der Mast
Fred schreef op 8 oktober 2012 om 19:16:
Hallo Inge, Wat was dat leuk zeg, op mijn 4oste verjaardag! Een echte non die even langs kwam om wat leuke anekdotes te vertellen over mijn vrienden en collega`s. We hebben enorm moeten lachen. Je improvisatie vermogen was groot en je had een hele leuke vlotte babbel. We hebben enorm gelachen!! Bedankt voor het leuke optreden, er is veel over nagepraat. Je hebt ons geweldig vermaakt. Bedankt! Hartelijke groet, Fred en alle aanwezigen van het feest
L. Mekkering schreef op 21 september 2012 om 15:49:
Beste Inge, Als knaller van de avond hadden wij jou in gedachten en dat is je aardig gelukt! Wat hadden onze gasten, de landeigenaren van de grond waar wij als jachtruiters over heen mogen rijden, genoten! Zeker onze Gerrit had er bijzonder veel plezier van. Ik heb je naam met genoegen doorgegeven, bij volgende feesten zullen we zeker aan je denken, ga zo door. Groeten Liesbeth
Joke Hakvoort schreef op 14 september 2012 om 23:30:
geweldig! Hallo Inge. Wat was het een feest met jou in de zaal. Iedereen praat er nog steeds over. Ik heb aan de V.T.S en aan het bureau ,,Vecht en Ijselstreek"jouw gegevens doorgespeeld. Ook onze gasten uit Swifterbant waren laaiend enthousiast. Je kunt Brigitte Kaandorp wel naar huis sturen ,joh. Je hebt het vak in de vingers....Ga zo door!!!!!! Lieve groet Joke Hakvoort voorz Chr.Gem. Koor ,,De Hoeksteen"Nunspeet
Henry schreef op 21 juli 2012 om 11:53:
Hallo Inge, heel erg bedankt voor het leuke optreden waarbij mij het zweet uitbrak. we hebben er erg om gelachen. Zeker voor herhaling vatbaar. Groeten uit Zwolle en de groetjes van de nageboorte????? je weet wel Jan. hahahaha
Anja Blom schreef op 14 juli 2012 om 14:28:
Hoi Inge Vrijdag 6 juli was je als serveerster te gast op onze vrijwilligersavond en wat was je geweldig. Wij hebben van je genoten en dat moeten veel meer mensen gaan doen. Mensen Inge op je feestje en je kunt terug kijken op een geslaagde avond dus boeken!
Petra schreef op 25 juni 2012 om 13:08:
Hoi Inge, Bedankt voor je geweldige optreden als serveerster op het huwelijk van onze zoon en schoondochter op 23-6-2012. We hebben genoten en gelachen en oh ja,, de groeten aan Arie. Voor wie een feest wil geven, bel Inge en je feest kan niet meer stuk. Hartelijke groeten,Petra
Teun schreef op 8 juni 2012 om 12:42:
Inge, Het is dus echt waar wat ze hier allemaal schrijven, ik heb het nu ook meegemaakt op ons bedrijfsfeest van 2 juni jl. Je was geweldig, heb in jaren niet zo gelachen om een tante Truus. Ik heb tijdens je optreden de zaal ingekeken of je wel beviel, mede omdat ik je toch voorgesteld had bij de feestcommissie, voor het feest had ik al geen twijfel en tijdens je optreden al helemaal niet meer, bij iedereen was een grote glimlach te zien en zeker bij de directie. Inge, bedankt voor je aandeel bij het slagen van ons bedrijfsfeest. Kus.
Jolanda Keiman schreef op 16 april 2012 om 15:56:
hoi Inge, Ik heb je ontmoet bij Jenny en Henk. Jij als typetje schoonmaakster. We hebben na afloop van jouw optreden een leuk gesprek gehad. Over je honden en paarden. Ik had je beloofd om wat in je gastenboek te zetten. Bij deze; Ik heb je site bekeken en vind dat je het heel leuk doet. Ook op het feestje van Jenny heb ik enorm om je gelachen. Je bent een vrouw naar mijn hart. Je houdt van dieren en je bent lekker net zo gek als ik. Ik wens je heel veel succes in je carriére en hoop je misschien wel eens op mijn feestje te ontmoeten. Veel liefs... Jolanda Keiman
Cumela Nederland Gerwin Otten schreef op 6 februari 2012 om 13:11:
Leuk, vermakelijk van een hoog niveau, iedere cent waard. Woensdag 25 januari 2012 kijken we terug op een geslaagde en vrolijke bijdrage van Inge aan onze jaarvergadering. In tegenstelling tot vele collega\'s van Inge, is zij niet alleen leuk. Maar ook in staat om zich te houden aan gemaakte afspraken. Jammer, dat het geen verrassing meer zal zijn om je volgend jaar weer te boeken. Ik wens je veel leuke komende voorstellingen toe. Ik denk dat mjin collega\'s je wel eens zullen bellen. Dankjewel. Gerwin Otten
Driesje schreef op 20 januari 2012 om 07:54:
Hoi Inge, Gisteren was je op het 50jarig jubileum feest van mijn ouders. Het was gewoonweg GEWELDIG! Wat heb jij die mensen laten genieten. De verbaasde blikken toen je als serveerster binnenkwam en dan buikpijn van het lachen om alle dingen die je zo leuk over hen wist te vertellen. Zeker ook namens mijn ouders héél erg bedankt. Groeten Driesje
Karin Grunder schreef op 6 januari 2012 om 16:16:
Gisteravond op het Sarafeest van onze buurvrouw Yvonne gaven Mien en Hollie een prachtig optreden weg. We hebben genoten van deze unieke types!
IJszeilvereniging DN Gouwzee schreef op 27 november 2011 om 11:47:
Inge was op 26 november 2011 onze "verrassing" na de jaarvergadering. Ze speelde twee typetjes, één "op maat" gericht op een markant lid van ons als Hollie, de sloerie en vriendin van hem en één als oude vrouw met levens- en mannenervaring. Alle leden hebben zich kostelijk vermaakt en heerlijk om weer eens ongeëerd te lachen om de grappen en sketches. Een absolute aanrader, Inge bedankt voor je inzet !! Dick Meijer, voorzitter
Gerda en Theo schreef op 21 november 2011 om 09:35:
Ha Inge, ook even een reactie van ons. Je was inderdaad geweldig op J+J's feestje. Goh wat vond ik het leuk die ontvangst... enne Theo was er helemaal ondersteboven van. Hij begreep er eerst helemaal niets van zo beduust was hij, maar toen hij het na verloop van tijd door had vond hij het geweldig. Hij houd wel van dit soort humor. Nou Inge, nog veel succes en wie weet nog eens een keer op een feestje van onze kant. Veel liefs, Gerda en Theo. X
Jolanda schreef op 20 november 2011 om 20:30:
Hey Inge, Geweldig hoe je als Mien de schoonmaakster onze gasten hebt verwelkomt op ons 25 jarig huwelijksfeestje. Je hebt ze mooi voor de gek gehouden! BEDANKT ! Liefs, Jolanda
Michel schreef op 31 oktober 2011 om 08:22:
Hoi Inge, Bedankt voor jouw enorme bijdrage aan een geslaagde avond. Wij hadden een jaren 60/70 feest georganiseerd waarbij jouw acts een welkome afwisseling waren. Mien de schoonmaaktster en Holly brachten het totale publiek aan het lachen. Ook jouw nieuwe typetje de Hippie deed het erg goed en paste precies in ons themafeest. Tot nu toe alleen maar goede en enthousiaste reacties. En we hopen je zeker nog eens te mogen verwelkomen. Groet, Bestuur Van Norels Personeelsvereniging (Epe)
Ellen schreef op 9 oktober 2011 om 18:46:
Hallo Inge, De tent is weer afgebroken, de spullen opgeruimd. We kijken terug op een geslaagd weekend. Als Hollie en Truus bezocht je ons jaarlijks buurtfeest van buurtvereniging "de 3 Laantjes" in Ugchelen. Ondanks de weinige info en nogal "taai" publiek wist je er een leuke act van te maken. Het 2e optreden van Truus was hilarisch, hoe weet ze dat, was ze daar ook, kent ze hem/haar, hoorde je links en rechts fluisteren. Het was heel gezellig, wat ook leuk was, dat je als "jezelf" nog even meedeed met karaoke, samen met (hoe kan het ook anders) je Ugchelse lief Robert .
Hatice Kucukbal schreef op 19 september 2011 om 14:48:
Hoi Inge, bedankt voor je optreden tijdens de bijeenkomst 'De Kanteling'. Je optreden was een groot succes. Dank je wel! Groetjes, Hatice Kucukbal Gemeente Doetinchem
Hellen Schurink schreef op 22 augustus 2011 om 13:22:
Hoi Inge, Erg bedankt voor je leuke optreden op het Dikke Mik Dorpsfeest te Nijbroek. Iedereen heeft er van genoten. Nogmaals dank. Groetjes Hellen Schurink namens Dikke Mik Comité www.dikkemiknijbroek.nl
Bianca schreef op 13 augustus 2011 om 10:29:
Hoi Inge, we hebben genoten van je optreden als Truus geweldig gedaan. Je gebruikt ook echt alle info die je krijgt en wat je zelf nog toevoegt echt fantastisch! We vonden je geweldig en weten je te vinden als er weer eens een feestje is. Groetjes van ons allemaal.
Marike schreef op 21 juni 2011 om 10:23:
Hoi Inge Bedankt voor je geweldige optreden op het 100 feest afgelopen vrijdag! we hebben genoten en er wordt nog veel over je nagepraat! Groetjes Marike
Barend Gerritsen schreef op 30 mei 2011 om 08:07:
Hallo Inge, Wat hebben wij met z'n allen genoten van je optredens als Annie en Truus tijdens het feestje ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk. Een gezellig woord met de gasten als serveerster viel erg goed in de smaak bij onze gasten. Met je optreden als Truus kwamen de anekdotes te voorschijn waar iedereen zich in herkende en waar smakelijk om gelachen werd. Het was in een woord FANTASTISCH! Hartelijk dank hiervoor, met vriendelijke groet, Armande en Barend
Corry Wijnen schreef op 22 mei 2011 om 11:48:
Kulting 2011 Harderwijk - Inge, wie heeft je niet gezien. Grote bril, de haren proper opgebonden, een stofzuiger met de kracht van 10. Iedereen werd aangesproken, vermaakt en doorverwezen naar allerlei acts. Gewapend met roze schort en dito flyers heb je de Smeepoortstraat "op tilt" gezet. Bedankt voor je inzet, de vrolijke noot en geweldige "humor op straat".
Lex schreef op 20 mei 2011 om 22:28:
Hey Inge, vanavond van je aandacht genoten - Harderwijk. Ik kaal met bril samen met mijn zusje jou ontmoet in de winkelstraat, en even lekker geknuffeld. Was gezellig! Gr. Lex
Tanja schreef op 20 mei 2011 om 22:02:
Hallo Inge, Zomaar een vrijdagavond in Harderwijk....... met een stofzuiger, wat folders en heerlijke babbels. Fantastisch!! Erg van je genoten.
M. van de Mheen schreef op 16 mei 2011 om 16:23:
Hoi Inge, Wat was het fantastisch, afgelopen zaterdagavond 14 mei, bij het gouden huwelijksfeest van mijn ouders. Ze hebben allemaal genoten. Ze waren bij binnenkomst zeer verbaast dat er nog iemand aan het werk was. Het is zeker een aanrader, je breekt echt het ijs. Het was bijzonder, veel succes verder en wie weet doen we nog een beroep op jou. Namens de familie, hartelijk bedankt!
Harry Kerver schreef op 11 mei 2011 om 16:06:
Hoi Inge, hoe verzin je het ! Je hebt ons geweldig laten lachen met Moeder Heineke. Het was prachtig! Bedankt dat je mee hebt gewerkt aan een onvergetelijke avond. Harry
Anito.......... schreef op 29 maart 2011 om 08:04:
Holly, het was super. hoe je het bracht, dat je alle info hebt verwerkt en hoe je iedereen hebt weten te boeien. Het grootste compliment vond ik wel dat er gasten waren die verschrikt keken en dachten dat je een nieuwe gast was die bij onze vriendenkring behoorde! Prachtig. Wij hebben al veel complimenten voor je in ontvangst genomen!!! groet Anito!!
C.V. De Rossumdaerpers schreef op 10 maart 2011 om 18:19:
Inge, Het was een meer dan succesvol optreden, ik geloof dat je dat wel terug kreeg via de reacties uit de zaal. Ik zelf ben ervan overtuigd dat dit zeker nog niet de laatste keer is geweest, dat je bij ons bent geweest! Namens de CV De Rossumdaerpers een vriendelijke groet Gerard V.
B. Krol schreef op 31 januari 2011 om 19:26:
Optreden 26 januari voor de vrijwilligers van de Boeken aan Huis service was heel leuk. Sloot mooi aan bij de lezing Midwinterhoornblazen. Oude boerin met rollator, maar met een bijdehand tongetje. Goed ingelezen in de informatie, leuke sketch van gemaakt. AANRADER!!
Pieta Foppen schreef op 25 januari 2011 om 20:54:
hoi Inge Geweldig gedaan. Heel geslaagd. Bedankt voor je optreden. Groetjes Jaco en Pieta
Marjan Foppen schreef op 23 januari 2011 om 14:40:
GEWELDIG dat ben jij Annie, ofwel Inge! Wat hebben wij vreselijk gelachen gisteravond. Je gaf een goed voorbereid optreden, wat perfect aansloot bij de gasten. Het feest hadden we stiekum georganiseerd voor mijn schoonouders, aangezien sch.moeder 50 werd gisteren en sch.vader al een jaartje 50 mocht zijn. Ze waren totaal verrast door je optreden en mijn sch.moeder had pas heel laat door dat je ingehuurd was, ze geloofde echt dat je een oude bekende was maar kon je niet plaatsen... Ik kan het echt aanbevelen om Inge in te huren want dat maakt een feest pas compleet! TIP: hoe meer info je Inge geeft hoe leuker de act!! BEDANKT !
Gijs Jan van Selm schreef op 19 januari 2011 om 20:49:
Inge , hadstikke bedankt voor je geweldige optreden tijdens het nieuwjaarsdiner van onze 40+ club. De ex Junior Kamer leden zijn doorgaans nogal kritisch maar vonden jouw act ronduit super. Ook de uiterst humoristische manier waarop je de persoonlijke info gebruikte sprak zeer aan. We zullen je warm aanbevelen bij kennissen! De 40+ club van JK Heerde
Sandra schreef op 21 november 2010 om 16:00:
He Inge, dat was super leuk gisterenavond, Ook de jarige job vond het hartstikke leuk!. Hoewel hij behoorlijk bijdehand was, had je hem zo nu en dan lekker tuk! Wie weet tot nog eens in de Betuwe, Hartstikke bedankt en groetjes van ons allemaal!!!
Jako van Veen schreef op 4 november 2010 om 14:08:
Inge, Bedankt voor de leuke act tijdens onze personeelsinformatieavond. Het was gewledig om te zien dat je de hele tijd iedereen kon blijven boeien, met een compleet verhaal. In het bijzonder dank voor de humor, die echt "op maat" was. Haakte mooi in op onze onderwerpen, terwijl je rekening hield met degenen die je voor je had. Namens de collega's van De Bunterhoek en Het Kodal in Nunspeet, Jako van Veen
Anneke Holst schreef op 9 oktober 2010 om 19:43:
Hallo Inge, Wat heb je onze bridgeclub tijdens de viering van ons 30-jarig bestaan enorm verrast donderdag 7 oktober jl. 's Morgens een serieuze wedstrijd gespeeld, en net na de lunch kwam daar opeens uit het niets oma Truus binnenlopen achter haar rollator. Wat een humor en wat werd het door jou een bijzonder gezellige middag. Later kwam je als non onze Ben (Bennie voor jou!!) verrassen die daar helemaal niet op bedacht was. Wat hebben we gelachen. Tot slot kwam je nog even als werkster binnen om al onze troep op te ruimen. Zeer geslaagd, enne.....als ik nog eens een feestje geef weet ik je te vinden. Groetjes anneke Holst namens bridgeclub "Dambri".
Annelies Scholten schreef op 22 september 2010 om 21:17:
Hi Inge Onze familie vrienden en kennissen hebben ontzettend genoten van jou twee acts die je hebt gedaan op mijn vijftigste verjaardag feestje in het Rode Hert in Dalfsen er wordt nu nog over gepraat .Geweldig zo als je iedereen aan het lachen kreeg,als we weer een feestje hebben zullen we zeker weer een beroep op je doen. Maar dan wel twee andere typetjes. Inge Bedankt Annelies en Henk Zwolle
Fam. Hulshoff schreef op 19 september 2010 om 13:50:
Hallo Mien en Annie!!!! 18-09-2010 De boel is weer aan kant. De glazen zijn weer opgeruimd. Jullie hebben onze 25 jarig jubileum feest geweldig verzorgt. Mien door jou grappige inzet bij het aanvang van het feest, direct al een goede sfeer neergezet. En Annie jij kwam later om de bediening een handje temhelpen wat zeer grappig over kwam. Iedereen vond het GEWELDIG.... hoe jij zoveel humor en gein met de gasten kon maken. Hastikke Bedankt voor deze leuke avond. Zeer geslaagt!! Vriendelijke groet. De Familie Hulshoff
A. Romkema schreef op 18 september 2010 om 08:29:
Hoi Inge, Begin september heb jij onze open dag mogen opluisteren. We hebben dan ook alleen maar zeer positieve reakties gekregen over je optreden. Mede dankzij jou hebben wij een ongedwongen sfeer gecreërd. Ik/wij willen jou hartelijk danken voor je unieke bijdrage. Doe de groeten aan Mien en Annie. Met vriendelijke groet, Astrid Romkema, VMI Epe.
J. Bakker schreef op 15 september 2010 om 20:15:
Hoi Inge,nog bedankt voor je humoristische optreden,je hebt zelfs de krant gehaald (stentor 10-9-2010 editie epe vaassen). het publiek was erg enthousiast! Groetjes vanuit Oene,Jacqueline Bakker ,Oranje vereniging O.Z.O.
Hennie Altena schreef op 14 september 2010 om 13:50:
hallo Inge, Hierbij nog een late reactie op de acts als Mien en als serveerster tijdens ons Samen 100 feest in augustus. Het waren goed gespeelde acts, vooral Mien was een hele leuke binnenkomer. De mensen hadden direct al lol en we geloven zeker dat jij een groot aandeel geweest bent aan het plezier en de gezellige sfeer op ons tuinfeest. Zeker aan te bevelen en zeer geschikt voor allerlei publiek. Nogmaals hartelijk dank en wie weet tot ziens. Bert en Hennie.
Ida Valk schreef op 25 juli 2010 om 17:53:
Hoi Inge, Zaterdag, 24 juli kwam je als Mien op het feestje van mijn moeder's 90e verjaardag. Zelf was ik verlaat door de file, maar dat bleek geen probleem, je had iedereen al aan het lachen en was al helemaal thuis. Mijn moeder heeft heel erg genoten en er zal zeker nog vaak over gelachen worden. Door jou optreden was het een extra feestelijke verjaardag! Dank je wel! Ida Valk
Richard Geels schreef op 29 juni 2010 om 09:45:
Hallo Inge, Je was zaterdag 26 juni op mijn 40 jarige verjaardagfeest. Je was geweldig als zuster Heinke/Wijnke. We hebben veel gelachen en ik nadien heel veel goede reacties op de act gekregen. Bedankt dat je op zo'n korte termijn nog zo'n leuke act hebt kunnen neerzetten. Met vriendelijke groet, Richard
André schreef op 30 mei 2010 om 11:03:
30-5-2010 Hallo Inge Je was gewelding gisteravond op onze feestavond van toneelvereneging de jongespelers uit vaassen die typetjes die je deed als serveerster en als truus de oma/opoe was echt leuk echt een aanrader als je eens een avond wilt lachen nogmaals Inge bedankt Groetjes André
Sandra schreef op 9 mei 2010 om 17:25:
Hoi Inge, Je bent gisteren bij ons geweest in Amsterdam i.v.m. de 75e verjaardag van mijn vader. Je was echt helemaal top. Geweldig, wat hebben we genoten en vreselijk gelachen. Wij willen je hartelijk danken voor de gezelligheid, ook namens mijn vader. Groetjes,
Gerrit Wagensveld schreef op 30 april 2010 om 10:43:
Op 24 april vierden we het 25 jarig bestaan van onze tennisclub. Altijd makkelijk als je dan over een extra serveerster kunt beschikken. Eerst vebazicg, maar daarna dolle pret toen stageloper Annie zich aandiende met haar dienblad menigeen voorzag van een drankje, maar ook van schrik als je ineens een vol blad op je af ziet komen. Na het in de bloemetjes zetten van de leden die 25 jaar lid waren, kwam daar ineens Tante Truus het complex oprijden met haar rollator en het duurde dan ook niet lang dat de tranen bij veel mensen over de wangen biggelden, van het lachen wel te verstaan. Wat wist het mens veel van ons allemaal. Uiteindelijk waren er alleen maar positieve reacties. Inge bedankt dat je je in zeer positieve zin hebt ingezet en hebt bijgedragen tot een welslagen van ons feest. Geweldig !!!
Brandweer Twello schreef op 20 april 2010 om 06:14:
Normaal weten we bij de brandweer best een feestje te organiseren, maar door de verrassende aanwezigheid van Annie en Hollie was de avond net even anders dan anders. De grappen en grollen van de 2 dames brachten veel hilariteit, vooral bij diegene die even niet de klos waren! En daar werd nog lang over nagepraat! Inge bedankt! Brandweer Twello
Henk Hamer schreef op 28 februari 2010 om 21:00:
Mijn 50e verjaardag is mede door de komst van Inge Kamp een zeer geslaagde avond geworden. We hebben vreselijk veel gelachen. De serveerster en de non hebben mijn verjaardag tot een geweldige avond gemaakt. Heeft u een feest en wilt u eens wat anders, bel dan Inge en u heeft een hele leuke avond! Hartelijk dank, Henk Hamer.
Diane schreef op 9 januari 2010 om 13:01:
Hoi Inge, het was een zeer geslaagde act die je deed als schoonmaakster voor mijn werk. En meerdere mensen wilden je internetsite zien, dus wie weet meer werk aan de winkel... Succes en wederom bedankt! Diane
Wil Cohen schreef op 31 december 2009 om 14:53:
Hoi Inge, 29 dec, was je op ons 50 jarig huwelijksfeestje. Bij ontvangst de werkster, zeer geslaagd, later de onhandige serveerster, ook heel erg goed. Wij en onze gasten vonden het te gek. Hartelijk dank voor je inzet en nog heel veel succes. Hartelijke groeten, Pim en Wil Cohen.
Regterschot schreef op 29 december 2009 om 21:06:
Hallo Inge, we willen je bedanken namens de personeelsvereniging van het Min. van Defensie uit Oldebroek. Je hebt ons een hele leuke act verzorgt tijdens onze jaarlijkse personeelsavond in de Vossenberg in Wissel. Onvoorstelbaar hoe goed je inspeelde op het publiek, en hen hier ook bij je act betrekt. Improviseren is je op het lijf geschreven. Bedankt namens ons voor je leuke typetjes die je voor ons gespeeld hebt. Een aanrader voor diegene zijn publiek eens wat luchtigs en vrolijks wil presenteren. Inge je bent een kanjer. Names 320 mat. log. pel. Oldebroek, bedankt!
Ariëtte schreef op 27 december 2009 om 20:27:
We hebben genoten van je act als non Heineken! Mijn echtgenoot wist niet wat hem overkwam. Knap om van wat informatie via de mail over iemand die je helemaal niet kent zo'n gepast act neer te zetten... We kunnen je aanraden voor anderen. Bedankt!! groeten, Ariëtte
Jalema - L. van Cauwenberghe schreef op 23 december 2009 om 12:17:
Hoi Inge, Afgelopen vrijdag vierden we bij Jalema ons kerstfeest voor alle medewerkers. Dit jaar wilden we eens wat anders en we vroegen jou. Een schot in de roos. Ik wist niet wat ik moest verwachten, want ik had alleen informatie van je website, maar het was boven verwachting. Iedereen vond het geweldig, er werd veel gelachen en diegene die de klos waren deden goed mee. Bedankt. Fijne Feestdagen en dat er veel gelachen mag worden in 2010. Groeten Lousanne
Mieke schreef op 8 november 2009 om 20:36:
Hallo Inge, Jouw act sloeg in als een bom. Je hebt het typetje Hollie perfect neergezet. Er werd nog lang over jou nagepraat. Je bent een aanrader! Graag tot een volgende keer. Mieke Siers
Petra schreef op 8 november 2009 om 15:37:
Hoi Inge, Super bedankt voor je optreden, zeer geslaagd !! Mijn vader vond het ook erg leuk. Groetjes Petra
Bert en Alieke schreef op 6 november 2009 om 16:02:
Hallo Inge, bedankt voor je optreden zaterdagavond. Iedereen vond het geweldig, wat hebben we gelachen! Leuk dat je al nieuwe aanvragen hebt gekregen! Groetjes, Bert en Alieke.
P. v. Leeuwen schreef op 2 november 2009 om 17:40:
Hallo inge, het was heel gezellig zaterdag, en Ineke vond het helemaal te gek (allemaal wel), wie weet voor een volgende keer. Gr. Peter en Ineke.
Het Grachtenkoor Maarssen schreef op 5 oktober 2009 om 14:36:
Hoi Inge, Het was gisteren weer eens ouderwets gezellig. De hele zaal hing aan je lippen en iedereen vond het werkelijk te gek. Net als de vorige keer humor van topklasse!!!!! Ik heb het idee dat hier nog wel een optreden uit voortkomt want er is vandaag al gevraagd om jou webside.
Benjamin en Diane schreef op 26 september 2009 om 13:26:
Wat vonden wij het spannend om je te boeken voor onze bruiloft. Zou ze het leuk doen en hoe dan. Zou het iets zijn wat de gehele groep aanspreekt? Nou alle verwachtingen zijn overtroffen! Wat deed je het ontzettend goed en leuk als Hollie en Truus. We hebben met zijn allen enorm gelachen om je humor en rake opmerkingen. En velen vroegen zich of wie toch dat rare mens was. Maar iedereen heeft genoten en we kijken terug op een zeer geslaagde bruiloft, mede dankzij jouw inzet. Bedankt! Benjamin en Diane
Tineke en Mans schreef op 13 september 2009 om 08:16:
Hallo Inge. Geweldig zoals jij acteerde als zuster Weineke. En Mans zich maar afvragen wie je toch was toen je zei dat je een oude schoolvriendin was van de lagere school. En die informatie...geweldig, een schot in de roos. Hij wist niet wat hem overkwam. Zeker aan te bevelen bij andere op te luisteren feestjes en we houden je andere typetjes in de gaten.
Gerda schreef op 23 augustus 2009 om 12:49:
Hoi Inge, bedankt voor je prachtige vertolking van het 'Kloosterleven' tijdens ons 25-jarig huwelijksfeestje! Het was een grote verrassing voor iedereen wat je aan roddels wist te vertellen en we hebben enorm gelachen! Hoe doe je dat toch? Groetjes Gerda
Paulina Kramer schreef op 10 augustus 2009 om 08:58:
Hai Inge, Nou, je hebt er weer een geslaagde voorstelling van gemaakt! Afgelopen zaterdag 8 augustus 2009 was je bij ons housewarmingfeestje in Enschede en het was (weer) geweldig! Ik denk dat veel mensen al lang niet meer zo gelachen hebben! Na afloop dachten sommigen dat jij en ik avonden bij elkaar hadden gezeten, want hoe kwam jij anders aan al die informatie? Je hebt een half uur lang iedereen weten te verrassen en te boeien en daarvoor wil ik je zeer bedanken! Ik weet zeker dat ik je in de toekomst weer zal treffen! Groetjes, Paulina
Marti Bisseling schreef op 6 juli 2009 om 18:02:
Hallo Inge, Bedankt voor je optreden tijdens de reünie van onze familie op 6 juni. Met de beperkte informatie die ik je toegestuurd heb, heb je er een bijzonder geslaagd optreden van gemaakt. Je wist de aanwezigen tot aan het einde van je optreden te boeien. Na afloop heb ik veel leuke reacties gehad. Nogmaals bedankt en veel succes verder. Marti Bisseling
Elle schreef op 21 juni 2009 om 17:15:
Hallo Inge, Bedankt voor de ontzettende leuke verrassing die je samen met Mike voor mij op mijn 40e verjaardag als Tante Mien. Ik heb er enorm van genoten. Leuk om je eigen levensloop weer eens te horen. Groeten, Elle
Tia schreef op 21 juni 2009 om 11:23:
En daar kwamTruus binnnen: rebbelend achter haar rollator in haar zondagse prachtige Veluwse klederdracht. Een tuinfeestje, thuis ,in ons Veluws dorp: een kolfje naar haar hand: lekker roddelend over al die gasten..... Truus is fantastisch: over iedereen weet ze iets te vertellen, vol humor, af en toe scherp en nooit te..... Je kunt Truus er goed bij hebben op je feestje: het was voor iedereen genieten en dolle pret....
Geke van Noorden schreef op 16 juni 2009 om 14:26:
Hallo tante Holly! Wat hebben we vreselijk gelachen om je, Dirk wist niet wat hem overkwam! De stoere grote Dirk werd ineens erg klein! Mede dankzij jou is ons feest voor herhaling vatbaar, ik weet je te vinden!
Anneke schreef op 6 juni 2009 om 18:21:
Hoi Inge, Vond het leuk om je weer eens te zien op het concours. Nog leuker om die schattige 🙂 dochter van je eens in het groot te zien!!!! Na je vehaald over je typetjes ben ik direct een kijkje gaan nemen op je site. Echt heel leuk ziet het er uit en ik heb je inmiddels onder mijn favorieten gezet voor je weet het maar nooit! Groetjes en heel veel succes met alles waar je mee bezig bent!!!!! Anneke Hilligehekken-Dikkers
Ardy Keijnemans schreef op 10 mei 2009 om 19:18:
Hoi Inge, Heel wat mensen hebben het zich afgevraagd: wie is die gekke en gezellige schoonmaakster daar bij de entree? Ook niemand begreep hoe jij hen wel kende maar zij jou niet, dat was het werk van Mien de schoonmaakster. Ook later wist Dirk niet hoe hij het had toen jij als zijn ex-vriendin terugkwam. Iedereen heeft zich krom gelachen hoe jij Dirk in de maling nam en er later vandoor ging met een gast! Het was hartstikke gezellig en je deed het geweldig, bedankt! Groeten, Ardy Keijnemans
René schreef op 4 mei 2009 om 07:30:
Hoi Inge, Als Mien de schoonmaakster heb je de gasten van onze ijssalon afgelopen Koninginnedag schitterend vermaakt. Niemand was veilig voor je schoonmaakbeurt en als ik deze week mannen zie met glimmende kale hoofden dan denk ik; 'hé, die was er ook met Koninginnedag!'. Heel erg bedankt dat je dit voor ons wilde doen, het was een leuk feestje bij ons in de straat. Dat moeten we zeker nog eens overdoen. Groetjes, René
Joop en Miny schreef op 3 mei 2009 om 13:11:
Hallo Inge, Je optreden als schoonmaakster op mijn afscheidsfeest op 29 april 2009 was geweldig, je hebt de sfeer voor de avond helemaal gemaakt. Niemand had een idee wie je was. Heel mooi was hoe jij een ieder op de hak nam. Hoop je nog eens te mogen ontmoeten. Geweldig. Groeten Joop en Miny uit Staphorst
Riet Orth Tameris schreef op 2 mei 2009 om 16:53:
Hallo Inge, Wat was je weer geweldig als non. De leden van onze klaverjasclub hebben weer genoten. En...zeker Evert je vroegere vriendje uit het fietsenhok. Grandioos, tot ziens maar weer. Riet
Kitty Lasschuit schreef op 18 februari 2009 om 11:36:
7 februari kwam “tante Truus” binnenwandelen bij ons familiefeest ter ere van het 60-jarig huwelijk van mijn ouders. Die “oudjes”hun hersenen hebben het lange tijd niet meer zo druk gehad (jeetje, wie is ze toch, komt me wel bekend voor en ze weet zoveel van ons…) en de lachspieren van hun en uiteraard ook die van ons werden erg op de proef gesteld! Wat later kwam daar Holly aanrennen voor onze Eddie Teddie toen gingen we “helemaal stuk”!!! We zijn blij dat we jou op dit feest erbij hadden was echt superkomisch en superklasse!! We kijken nu al uit naar een volgende gelegenheid waarbij we je kunnen zien in een van je andere creaties… Een echte aanrader!!! Groetjes namens de hele familie. Kitty Lasschuit
Andrea Korving schreef op 13 januari 2009 om 09:02:
Hai Inge, Wij hebben een heel leuk feest gehad op 18 december in Noordwijk. Leuke reacties vooral op jouw acts! Nogmaals bedankt! Groet Andrea
Ans, Werner & Niek Jansen schreef op 21 december 2008 om 09:56:
Dag Inge. Hartstikke bedankt voor het leuke optreden op de 50e verjaardag van Ans. Iedereen, en Ans in het bijzonder, heeft er van genoten.
Henk en Hetty schreef op 17 december 2008 om 19:35:
Hoi Inge Nogmaals bedankt voor je geweldige optreden, dankzij jouw werdt het een superfeest je had heel goed je huiswerk gedaan zodat iedereen goed tuk werdt genomen het was echt genieten en hopelijk kom ik je nog wel eens keer op een feest tegen. Groetjes Henk en Hetty
Henk en Karin schreef op 9 december 2008 om 08:08:
Hoi Inge, Je optreden op de 50e verjaardag van Henk was weer super!!! We hadden je al eens op een ander feestje meegemaakt, Toen wisten we dat je zou komen. Maar ik kan je vertellen, als je NIET weet dat je komt is het een aangename verrassing!!! We hebben weer enorm gelachen, en ook de gasten. Bedankt en zeker tot een volgende keer!!! Groetjes Henk en Karin
Ineke Sneller schreef op 29 november 2008 om 19:27:
Hoi Inge, Na afloop van je optreden als clown Pipolien bij het Sinterklaasfeest in Doornspijk hebben we van diverse mensen gehoord dat het erg leuk was en zeker voor herhaling vatbaar. Namens het bestuur van de Doornspijkse Gymnastiek Vereniging en de Oranjeverening Moed en Vertrouwen zeggen we nogmaals dank voor je geweldige optreden en we laten zeker nog weer wat van ons horen.
Corry Wijnen schreef op 22 november 2008 om 19:01:
He veluwse vrouw....."toch ken ik je ergens van"! Je hebt mij en anderen spontaan verrast gisterenavond & ik heb ervan genoten hoor. Het vermaeck loopt door jouw vaten. Geweldig, ik neem er nog een "wijntje" op. Fijn weekend, die andere veluwse vrouw
Gert en Jacolien Ponsteen schreef op 21 november 2008 om 16:15:
Hoi Inge, Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de Oranjevereniging Nunspeet heb je ons enorm vermaakt. Als we ooit nog een type als Hollie nodig hebben als bestuurslid, dan is Hollie de eerste die we zullen benaderen. Hartelijke groet en nogmaals bedankt namens de Oranjevereniging Nunspeet.
Annie Brugman schreef op 16 november 2008 om 18:04:
Hoi Inge, Wat hebben we genoten vandaag van jou typetjes in een woord geweldig. Er zal nog lang na gepraat worden over hoe jij dat deed. De dag kon niet meer stuk toen je binnenkwam. Bedankt namens het hele koor van Con spirito en vooral ook namens de dirigent en mij natuurlijk. Heel heel erg bedankt, Annie Brugman uit Loenen.
Annie Brugman schreef op 15 november 2008 om 18:54:
Hallo Inge, ken je alleen nog maar van een verhaal. Morgen kom je in Eerbeek bij het zangkoor Con spirito, hoop erg van je te genieten. Groet,Annie Brugman
Marry Los schreef op 14 november 2008 om 10:30:
Hoi Inge, De gezellige avond van onze trimclub was dit jaar zeker geslaagd! Dat jij je als Hollie hierbij als nieuw lid kwam aanmelden had hier zeker mee te maken. We hebben met z/n allen maar zeker de trainers veel plezier gehad! Bedankt en mogelijk tot ziens! Marry Los
Robert Huinink schreef op 16 oktober 2008 om 20:29:
Hallo Inge, De jaarlijkse feestavond van de kantinemedewerkers van V.I.O.S. was weer perfect verlopen dank zij jou medewering als schoonmaakster, mijn dank hiervoor. Groeten: Robert Huinink.
Laura van der Linde schreef op 14 oktober 2008 om 11:24:
Hoi Inge, Hierbij een reactie op je optreden in Winkelcentrum De Vrijheid in Elburg als Mien de schoonmaakster. Je hebt hier vrijdag 10 oktober 2008 op een fantastische manier de aftrap gegeven van de actie rond de Elburger Spaarpas. De blikken van de mensen als jij op ze af stormde met je kruimeldief en de woorden 'Nou zeg, wat leuk om jou hier te zien. Doe je hier altijd je boodschappen?'... super! Toch wist je feilloos aan te voelen op wie je inderdaad kon afstormen en wie je iets subtieler moest benaderen. En een enkele heer werd helemaal overrompeld door jouw vraag of hij misschien je vriend voor de ochtenden wilde zijn. Je hebt humor, flair en mensenkennis en schudt dan ook nog eens een commercieel verkooppraatje uit je mouw. Top! Hartelijke goeten, Laura van der Linde
Huib van Weelden schreef op 12 oktober 2008 om 14:29:
Inge geweldig was je optreden. Je hebt een aantal keren opgetreden voor Het Grachtenkoor uit Maarssen Dat heb je gedaan voor een kleine 70 mensen. Uitzonderlijk hoe je dit toch wel kritische publiek "Plat" kreeg We hebben bijzonder van je genoten dank je wel Huib van Weelden
Hendrik Jan en Janny Veurink schreef op 9 oktober 2008 om 11:52:
Hallo Mien,Annie en Pipolien we hebben jullie op ons feestje gezien. Schoonmaakster Mien ging iedereen welkom heten, een goede binnenkomer moet je weten. Ze deed dat op haar eigen manier, en iedereen had veel plezier. De kinderen genoten van clown Pipolien, dat was erg leuk om te zien. Toen kwam Annie nog even serveren, om sommige gasten op komische wijze een lesje te leren. Weer een ander werd in de maling genomen, hoe is ze dit toch allemaal te weten gekomen? Zo werd het een gezellig 40 jarig huwelijksfeest, Bedankt Mien,Annie en Pipolien dat jullie zijn geweest. Groeten van Janny en Hendrik Jan.
Janny Zondag schreef op 6 oktober 2008 om 19:25:
Hallo Inge. Hier dan even een reactie op de geweldige avond vanwege mijn 65 ste verjaardag. Op 13-09-2008 kwam jij binnen rollen als Truus die voor heen in Amsterdam heeft gewoond en nu op de Veluwe is begonnen met optredens. Ik wist nergens van dus was ik even beduust wat gebeurt hier? Ik heb het over me heen laten komen wat jij te vertellen had. Ik zat met de vraag waar komt dit vandaan? Je deed het zo goed dat dit er niet uit te halen was. Je had ook gelijk het plubliek op je hand dus de wissel werking was geweldig goed. En wat je over mij vertelde klopte ook nog. Het is geweldig goed op wat voor manier jij dit alles aan elkaar wist te praten en iedereen er ook heel erg van heeft genoten. Mede door dit optreden van jou kon mijn verjaardag niet meer stuk. Ik vond het al geweldig dat ik 65 mocht worden. Maar ik kan een ding zeggen nodig er Inge bij uit en de hele avond is top. Men heeft erbij ons nog lang over na gepraat en vooral nog veel gelachen. Ik zou zeggen ga er mee door wij vonden het hartstikke leuk en zeker de manier waarop je het deed. Het was echt geweldig. Bedankt en ga zo door je hebt er nieuwe fans bij gekregen. Harteijke groeten Janny Zondag.
Gerard en Anita Bultman schreef op 1 oktober 2008 om 16:31:
Ha Inge, Je optreden als de nieuwe buurvrouwwas een enorm succes. In het begin merkten we dat onze gasten zich afvroegen hoe het zat. De gegeven info heb je geweldig neergezet, zodat het voor iedereen leuk was. Vooral onze broer/zwager had je goed te pakken. Wij wisten niet hoe we het moesten doen, maar jij pakte precies de goede snaar. Super. Ook nu nog krijgen we reakties over je optreden en je website is meerdere malen genoemd. Dus wie weet, begin je nu hier in de buurt ook naam te krijgen. Enorm bedankt voor je optreden. tot ziens Gerard en Anita Ps ik vond het ook leuk dat jullie nog even wat kwamen drinken.
Anneke en Harrie Klaas schreef op 10 september 2008 om 18:51:
Hoi Inge Nog bijna dagelijks hebben we napret over ons bijzonder geslaagde tuinfeest, met jou als schoonmaakster Mien hadden we een geweldige binnenkomer en ook over je act als Truus wordt op het dorp vast nog lang nagepraat, "hoe kon die Truus dat toch allemaal weten" we willen je nogmaals hartelijk danken voor je geweldige bijdrage en kunnen je ten zeerste aanbevelen! Vr. groet uit Eext
Ineke Klingenberg schreef op 7 juli 2008 om 10:09:
Hoi Inge, Wat hebben we ongelooflijk gelachen afgelopen zaterdag. Het is altijd weer geweldig hoe jij de door ons geleverde informatie zo kan vertalen dat je er minstens twee keer zoveel lol van hebt. Moeder Heineke wordt vast één van Jan's grote liefdes. In elk geval heeft ze zijn verjaardagsfeest tot een echt Feest gemaakt. Bedankt, en tot de volgende keer maar weer! (G) ineke
Annie van den Heuvel schreef op 29 juni 2008 om 14:49:
Beste Inge, Je act tijdens de slotavond van onze linedance vereniging was geweldig leuk. We hebben vreselijk gelachen om die dame van het platteland die volledig in "kebooi"-kleren heel wat roddels wist te vertellen van onze leden. Deze stonden dan ook verstomd over zoveel inside-informatie op zo'n komische wijze gebracht. Het is een tweede keer dat ik je mocht zien acteren en wederom vond ik het prachtig en heb ik mij, net als onze leden, kostelijk vermaakt. Neem van mij aan dat ik je bij een andere gelegenheid wederom zal vragen voor een bezoekje van een van je types. Nog bedankt en hartelijke groeten namens alle leden van The Sandboots uit Ter Aar (ZH)
Willem en Coby Snel schreef op 21 juni 2008 om 18:23:
Hallo Inge, op vrijdag 13 juni was jij bij ons op onze huwelijksdag in Woudenberg. Jij kwam bij ons binnen als schoonmaakster en wij hadden echt geen idee wat er gebeurde. Al die informatie, hoe kon jij dit nu weten?? Uiteindelijk heeft iedereen zich kostelijk vermaakt, maar niemand zo goed als ons. Hartelijk dank voor je vermakelijke stukje en de groeten aan Miep!! Groeten, Willem en Coby
Ad de Wit schreef op 21 juni 2008 om 14:07:
Ha die Inge, Op 14 juni was jij bij ons op de bedrijfsbarbeque in Beusichem. Wat hebben we ons vermaakt hoe jij veel van ons te kijk zette! Vooral onze kabouter Marco!! We hebben er nog lang over nagepraat en nagenoten hoe jij ons hebt vermaakt!!!! Hartelijk dank en zeker een aanbeveling voor andere!!! Groeten en ga zo door!!!! Namens het personeel Haijan, Ad en Gerrit
Ada schreef op 18 juni 2008 om 14:27:
Beste Truus Gouw, Je kwam bij ons binnen rollen met je rolator...... Als ‘moeder’ van ons nieuwe belastingpakket. We hebben ons kostelijk vermaakt, je hebt ons opgepept. Als we terugdenken aan het etentje dat als afsluiting van een traject was, denken we aan de gouwe Truus en aan een nieuw begin! bedankt , de gouw gebruikers
Marianne Berendsen schreef op 18 juni 2008 om 14:21:
Hoi Inge, Je was op mijn 60 jarig verjaardag! Wat een verrassing, als non.... Je was fantastich, we hebben zo gelachen, en wat je allemaal wist te vertellen. tot een volgende keer.
Paulina Kramer schreef op 13 mei 2008 om 13:01:
Hallo Inge, Je hebt tijdens de moederdochterdag op 10 mei in Enschede een geweldige act neergezet. Als een echte afsluiter maakte je de dag compleet! Heel erg bedankt en zeker tot een volgende keer! Groetjes, Paulina
Stichting Pinel schreef op 13 mei 2008 om 12:47:
Dag Inge, Al eerder beloofd om wat achter te laten, maar je weet hoe dat gaat. En nu wilde ik je weer bellen om een nieuwe afspraak te maken en toen dacht ik er weer aan. Dat zegt toch ook al wel wat over hoe we je vonden toch! Je was geweldig tijdens onze introductie voor de maatschappelijke stage. Een geimproviseerd typetje, en je had de lachers op je hand! Ik ga je weer bellen! Groetjes Hanneke Stichting Pinel Ermelo
René de Bruin schreef op 2 mei 2008 om 08:28:
Beste Inge, Je verschijning als Truus op de surprise party voor de 80ste verjaardag van mijn ouders was geweldig. Het duurde wel even voordat iedereen door had dat Truus toch wel erg veel feitjes en anekdotes uit het verleden van de oudjes wist, en dat er iets niet in de haak was. Inmiddels bungelden de tranen al over de wangen van het lachen. Echt een aanrader. René
Petra van Es schreef op 1 mei 2008 om 09:55:
Beste Inge, Gisteren was je bij ons in Scherpenzeel tijdens de viering van Koninginnedag. Met verschillende typetjes heb je onze bezoekers prima vermaakt en absoluut bijgedragen aan de vrolijke en feestelijke sfeer ! We hebben het je niet makkelijk gemaakt, met zoveel bezoekers op het terrein, waar je dan natuurlijk niets van wist, maar wat kun jij geweldig improviseren ! Ik heb gisteravond nog van diverse bezoekers (en mede-bestuursleden) hele positieve reakties gekregen over je optreden. Bijvoorbeeld ook je interactie met de zanger die optrad was heel erg leuk. Heel erg bedankt voor je komst naar Scherpenzeel, en wellicht tot een volgende keer !!! Petra
Riet Orth schreef op 29 april 2008 om 20:57:
Hallo Inge, het was geweldig vrijdagavond bij onze Klaverjasclub. We hebben genoten, de leden waren zeer verrast dat je zoveel wist van de club. Ja het was echt "TOP". Heel erg bedankt dat je van zo ver naar Spijkenisse bent gekomen. Misschien ooit nog eens, en dan als een ander typetje. Groetjes, Riet Orth
Graz Geertsma schreef op 21 april 2008 om 17:33:
Lieve Inge, Je hebt een onvergeetelijke indruk achter gelaten met jouw spectaculaire rol als lellebel ! je hebt in begin iedereen overtuigend weten te verassen. Je kwam op 40-e suprise party van 40-e verjaardag van mijn man en je zag hem eerst kijken ..hmm ken ik die ergens van. Je was echt fantastische lellebel ! en anderen stopten met drinken en praten want ze hadden gauw in de gaten dat er iets gebeurde waar iedereen t later over zou hebben en dat wil je echt niet missen...alle anekdotes...wat leuk ! en belangerijkste ..IEDEREEN HEEFT ZO ONTZETTEND GELACHEN ! Dankzij jouw is het feest n enorm succes geworden ! Veel succes Inge en als je straks erg bekend bent en je komt om in werk dan hoop ik dat ik nog eens gebruik van je diensten kan maken 🙂 groetjes , Graz
Novetheek. Domeinspecialist: Adry Prade schreef op 21 april 2008 om 10:10:
Hallo Inge en/of Truus, Je hebt lang op deze reactie moeten wachten, maar de Novetheek is heus erg tevreden over je optreden als Truus, die tijdens de pauze van onze lokale voorleeswedstrijden op taalles moest. Wij vonden dat je je geweldig goed hebt voorbereid op dit speciale optreden. Je betrok ook het publiek er goed bij en speelde er goed op in. Je had duidelijk de lachers op je hand en iedereen amuseerde zich met je bijzondere typetje: Truus. Zowel voor ouders als kinderen een succes! Bedankt! Adry Prade. Domeinspecialsit Novetheek (bibliotheek Noord-Veluwe).
Tilly Winters schreef op 18 april 2008 om 15:14:
Hallo Truus, Donderdag 17 april kwam je op het jubilarisfeest van Helene Haakmat aan met je rollator, je was geweldig, we hebben genoten. Voor de volgende keer ga ik je zeker weer bestellen. Bedankt, Tilly.
DSNO Secretaressenetwerk Onderwijs schreef op 11 april 2008 om 09:02:
Beste Inge, of moet ik zeggen potentiële secretaresse. Wat heb je ons geweldig vermaakt met je act van serveerster die toch liever secretaresse wilde worden. Alleen maar leuke reacties van de aanwezigen. Na een zware, serieuze middag, heb je ons met een geweldige humoract vermaakt zodat wij deze dag met een lach hebben afgesloten. In juni heb ik met onze dansclub een feestavond en ik ga jouw optreden zeker aanbevelen voor deze avond. Dus je hoort binnenkort van mij. Nogmaals het was: verrassend, leuk, raak, helemaal ons toegespitst en vol humor! Annie van den Heuvel, Bestuurslid DSNO Secretaresse Netwerk Onderwijs
Martin Krouwer schreef op 24 februari 2008 om 14:30:
Hallo oude jeugdliefde, Bij het feestje om mijn 50e verjaardag te vieren kwam je onverwacht binnenvallen. Je was door mijn liefde Nancy geïnformeerd en had een aantal persoonlijke details. Je kleurde het verhaal op jouw eigen wijze verder in waarbij je alle aanwezigen hebt verrast en vermaakt. Dit heeft bijgedragen aan de leuke avond die er is ontstaan. Hartelijk dank voor jouw bijdrage hieraan en nog veel succes en geluk bij komende optredens.
Nanda Ruijter schreef op 19 februari 2008 om 12:22:
Hello Hollie Wat leuk dat je zomaar op donderdag 14 februari kwam binnenvallen bij het restaurant waar ik samen met een aantal collegas van de gemeente Elburg mijn 25 jarig jubileum vierde. Jij als mijn oude vriendin, nou sta ik niet zo snel met de mond vol tanden, maar ik was er echt even stil van. Wat geweldig heb je dat gedaan, mijn collegas hebben er van genoten en er is nog veel over nagepraat. Ik zal er ook met veel plezier aan terug denken. Heel erg bedankt en ik zal je zeker aanbevelen als vrienden of kennissen iets te vieren hebben.. groetjes Nanda Ruijter
Evelien Toes schreef op 3 februari 2008 om 19:31:
Ha die Truus, Bedankt dat je m'n 50e verjaardag hebt willen onderbreken met je optreden. Niet allen wijzelf, maar ook alle gasten waren erg enthousiast en hebben nog lang nagelachen. Je bent zeker een aanrader en we kunnen iedereen die eens iets anders wil, echt aanbevelen om jou eens onverwacht te laten binnenkomen. Bedankt Inge en wellicht tot een volgende aardbeving. groetjes Evelien
Carola Veenhoven schreef op 28 januari 2008 om 21:01:
Beste Non Heineke, afgelopen zondag was jij er als verrassing voor mijn ma die haar 70ste verjaardag vierde. Wij allemaal hebben 30 fantastische minuten gehad; de kaken deden na floop helemaal pijn van al het lachen. Deze dag zal mijn ma, zeker door jouw inzet, niet snel meer vergeten. Inge nogmaals enorm bedankt voor je geweldige act en wie weet tot ooit!
Marianne van Voorst schreef op 7 januari 2008 om 12:57:
Woensdag 19 december heb je voor het personeel van de gemeente Nunspeet de rol van schoonmaakster Mien gespeeld. Met de tips van Wob en mij heb je diverse collega's op een leuke manier op de kaart gezet. Wij hebben van je optreden genoten. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 4 januari jl. heb je wat gemeentelijke zaken op de hak genomen. Als Truus wist je de plm. 300 aanwezigen geregeld aan het lachten te krijgen. Bedankt!!!
Thea Princen schreef op 1 januari 2008 om 14:06:
Hoi Inge, Woensdag 19 dec kwam je tijdens ons personeelsuitje solliciteren als huishoudelijke hulp bij thuiszorg Icare. Nadat ik je wat ins en outs gegeven had heb jij er een fantastische sollicitatie van gemaakt waarbij de hulpen op een spectaculaiere wijze konden kijken naar hun eigen belevenissen. Veel herkenning en lachwekkende situaties maar natuurlijk ook serieuze zaken. Je hebt dit op een eigen manier vertaald maar zo grappig en herrkenbaar voor de uitvoerenden dat ik het een zeer geslaagd optreden vond. Bedankt daarvoor.
Wil Oosterink schreef op 30 december 2007 om 11:22:
Het was een geweldige binnen komer op het 65 jerige feest van Freek.Het was voor hem een raadsel waar dat vrouwtje vandaan, die alle goede en verkeerde dingen van hem wist. En niet alleenvan hem , maar van vele familieleden. Je hebt er een fantastische avond van gemeekt Inge. Bedankt voor je aanwezigheid, en hopende nog eens tot ziens
Annet van der Veen schreef op 29 december 2007 om 16:46:
Ha die Mien, Je hebt een geweldige act neergezet op het personeelsuitje van Icare Nunspeet en Elspeet. De toon was gezet voor een gezellig etentje en degenen die afscheid namen van Icare werden op een leuke humoristische manier in het zonnetje gezet door schoonmaakster Mien..... Bedankt voor je aanwezigheid en veel succes verder, wij zullen je zeker aanbevelen bij anderen!!!!!! Groet, Annet
N.Schumacher schreef op 18 december 2007 om 12:14:
Hoi Inge, afgelopen zaterdag was je bij ons als zusterheiniken,nou inge ik vond het hartstikke leuk ,van die kleine aanwijzingen die je gekregen had maakte je echt iets leuks,voor herhaling vatbaar groetjes Nelly Schumacher.
Henriette Corbran schreef op 16 december 2007 om 14:07:
Beste Inge, pijn in mijn buik had ik nadat wij een afspraak hadden gemaakt voor de verjaardag van John want zou je nou echt wel zo leuk zijn en zou het de verjaardag niet verpestten in plaats dat het verassing zou zijn. Het is pijn in de buik van het lachen geworden wat een super actrice ben jij . Zonder jouw act zou het weer een duffe verjaardag geworden zijn maar nu werd het een superavond waar iedereen nog dagen over napraat. Ik hoop je op heel veel feestjes nog tegen te komen want iedereen wou je telefoonnummer. NOGMAALS HARTELIJK DANK EN TOT ZIENS. John en Henriette Corbran
Rien Kolvenbach schreef op 26 november 2007 om 15:53:
Ons R.K. Mannenkoor was zaterdagavond zeer verrast opeens een non over de vloer te hebben. En nog wel een die in de goede traditie van het blije Roomse leven de nodige humor etaleerde. Een aantal van onze leden werd vakkundig over de knie gelegd en op de hak genomen. Vooral onze dirigent had je goed bij zijn lurven.Hij had een hoofd als een boei en hij kreeg het er zo warm van dat hij de rest van de avond in zijn blouse is blijven lopen. De vraag of je succes hebt gehad is dus overbodig. Je optreden heeft de stemming van de rest van de avond op een vrolijke manier bepaald. Van hier uit roepen we dan 3 x Alaaaaaf Wees gegroet zuster Heineke en tot wie weet waar en wanneer.
Krista & Richard schreef op 12 november 2007 om 13:59:
Hoi Inge, Ik wilde zeker nog even een bericht achterlaten. Op zaterdag 27 oktober was je bij ons in Ermelo op bezoek als zuster Heineken! Wij vonden het fantastisch, iedereen heeft er nog lang over door gepraat! Wij zullen je zeker aanraden, als iemand opzoek is naar een unieke leuke act! Oh en mijn schoonmoeder kon niet geloven dat we hadden je ingehuurd, ze dacht dat je haar echt kende, echt fantastisch, zo goed ben je! Heel veel succes met alles en als we nog een keer een feestje hebben, zullen we je zeker bellen! Groetjes Krista en Richard
G. Pannekoek schreef op 11 november 2007 om 20:47:
Beste Inge, Je bijdrage op het 40jarig huwelijksfeest van onze (schoon)ouders was heeelemaaal goed. De act als non als kennis van de echte familienon brak helemaal het ijs en zette onze ouders op het verkeerde been. De informatie die je als non bij de familieleden verzamelde over het echtpaar heb je perfect in je act later op de avond als schoonmaakster verwerkt. We hebben zeer om je gelachen en je bent later nog veel aangehaald. Goed gevoel voor timing. Bedankt.!!
Arjan van Meulen schreef op 6 november 2007 om 17:05:
Hoi Inge, je bijdrage aan de feestavond was super. Hartelijk dank en wie weet tot de volgende keer. Groet Arjan Brandweer Nunspeet
Susan Ohr schreef op 5 november 2007 om 20:54:
Ow,Wat hebben we gelachen........ De stemming zat er gelijk goed in,en er is de hele avond nog over nagepraat. Ik kan het iedereen aanraden,en heb je site info al aan een paar mensen gegeven die er ook bij waren. Nog bedankt dat je dat hele eind hier heen wilde komen,en ik hoop dat je op tijd bij Paul de Leeuw was. Nog maals bedankt.
Conchita schreef op 1 november 2007 om 13:05:
Hoi Inge, Even een berichtje van mij in je gasten boek.Afgelopen zaterdag was je bij mn surpriseparty voor mn[jongere] vriend in Dordrecht. Je speelde het type lellebel. Weet je Inge,ik vind je helemaal geweldig en super,zowel als mens als typetje. Ik hoop je ooit weer eens te zien,je bent een topper. lieve groetjes conchita en arno uit dordrecht
Linda schreef op 26 oktober 2007 om 19:19:
Hoi, Je was geweldig op het feest gister!!! We hebben mooie foto's van je, waar we nu nog om lachen. Onze gasten lagen echt dubbel. Bedankt voor de humor en een leuke avond. Veel succes verder en zal je zeker aan anderen aanbevelen.
Berry Bennink schreef op 8 oktober 2007 om 06:39:
Hoi Inge, Dankzij jouw fantastische, professionele en spontane optreden is het 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders voor hen, ons en alle aanwezigen een geweldige en memorabele avond geworden. Wij zijn ervan overtuigd dat je talent je nog ver gaat brengen. Tip voor alle potentiële klanten: NU boeken want dit tarief vraagt erom om verdubbeld te worden..
Dion en Els schreef op 7 oktober 2007 om 09:45:
Geweldige Inge, onze gasten waren meteen goed in de stemming na de geweldige verwelkoming door Mien de schoonmaakster. En de kinderen hebben zich daarna ook nog eens goed vermaakt met Griezelda. Kortom: ons feest kon niet meer stuk, bedankt!!!!
Debby Doppenberg schreef op 4 oktober 2007 om 17:00:
Ziet er hartstikke goed uit, Inge! Erg leuk gedaan! Heel veel succes!
Wilma schreef op 13 september 2007 om 19:55:
Dag Inge, Ik was degene op het feest van Corrien, waar je zolang op moest wachten, nogmaals mijn excusses. Maar ik was blij dat ik het nog allemaal mee gekregen heb. Je bent goed, je maakt er juist een persoonlijke noot van. Ik ben Activiteitenbegeleider in een verpl. en verz. huis, dus ik hou je in mijn gedachte, we komen elkaar vast nog eens tegen. Ga vooral zo door...groet Wilma
R. Masseus-Holtkuile schreef op 11 september 2007 om 22:13:
Inge, We hebben vanavond erg genoten van je acts. Vooral de poetsvrouw vonden we erg leuk maar natuurlijk ook de oude vrouw met al haar kwalen.Inge ik hoop dat je veel succes zult hebben in je verdere cariére, want je hebt het helemaal,je bent een aanrader.
Corrien schreef op 11 september 2007 om 16:52:
Dank voor je optreden op ons feest! We vonden de hele act erg leuk; ik heb me voortdurend afgevraagd of ik je toch niet van vroeger kende.. levensecht gespeeld dus! We houden je in gedachten..
Ineke schreef op 9 september 2007 om 13:12:
Inge, door jouw optreden werd het feest van Corrien een heel bijzonder en grappig feest. We hebben allemaal ontettend gelachten. En iedereen was enthousiast en de meeste reacties waren dat je echt een prof bent! Voor iedereen een aanrader!!!
Carla en Alfred Bruin schreef op 4 september 2007 om 18:33:
Inge je hebt ons feest echt bijzonder gemaakt! We hebben ontzettend gelachen en ons verbaasd over je creativiteit! Ons feest was compleet, bedankt!
Ab de Haas schreef op 1 september 2007 om 19:41:
Inge, wij hebben jouw optreden op ons feest in december vorig jaar bijzonder gewaardeerd. Voor ons was het cabaret op maat op hoog niveau! Veel succes!
Arjen en Diantha Hoogenraad schreef op 31 augustus 2007 om 09:12:
Inge, Arjen heeft een onvergetelijke 50ste verjaardag gevierd door de onverwachte komst van de Amsterdamse boerin Truus. Onze 40 gasten hebben ontzettend gelachen. Echt te gek. Ga zo door.
Yvonne van der Kooy schreef op 30 augustus 2007 om 08:04:
echt gaafffffffffffffff!!
Open chat
Wat kan ik voor u betekenen?
Hallo, ik ben Inge en kan voor u een typetje spelen voor elke gelegenheid. Wilt u een typetje boeken, of wilt u meer informatie? Stuur mij dan een berichtje...
Powered by