Feesten en partijen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een of meer typetjes in te zetten tijdens uw feest.

Alle typetjes van Humoropmaat werken met informatie over de gasten voor wie zij spelen. Het kan zijn dat ze bv ingezet worden voor iemand die jarig is, een echtpaar wat gaat trouwen, een jubilaris, een personeelsfeest, een familie reunie, een sport evenement, zoveel jarig huwelijksfeest etc. etc.

U kunt als organisator van uw eigen feest ook een van de typetjes inzetten voor uw gasten.

U kiest voor een typetje welke past bij de gelegenheid,en probeert zoveel mogelijk informatie over de persoon of personen voor wie het typetje komt spelen te verzamelen. Leuke informatie, grappige feiten, hilarische momenten, leuke blunders, bijzondere herinneringen.

Het typetje komt op een goed moment binnen, herkent de persoon of personen om wie het gaat, en gaat met de informatie aan de gang. De persoon of personen in kwestie zijn verbaasd en denken: wie is dat mens, en hoe komt het dat ze zoveel weet?

De typetjes hebben allemaal een eigen achtergrond en reden waarom ze komen. Wanneer u kiest voor een typetje om uw gasten te animeren tijdens uw feest zonder specifieke act kan dat natuurlijk ook.

Open chat
Wat kan ik voor u betekenen?
Hallo, ik ben Inge en kan voor u een typetje spelen voor elke gelegenheid. Wilt u een typetje boeken, of wilt u meer informatie? Stuur mij dan een berichtje...
Powered by